Administrare imobile de locuit si cladiri de birouri

Ideea de management al proprietăţii presupune o continuă colaborare între cei care administrează o proprietate, clienţi şi oricare alt partener implicat.
Properta Estate poate oferi servicii de acest gen oricărui deţinător de bunuri imobiliare rezidenţiale, comerciale birouri iar maniera în care se prestează serviciul demonstrează clar un lucru: avem grijă ca beneficiile acestor bunuri să fie bine puse în valoare pentru ca deţinătorii şi cei care le exploatează să simtă cu adevărat că au facut o afacere bună.
În plus, strategia noastră în domeniu presupune o continuă analiză de optimizare a costurilor care rezultă din exploatarea şi conservarea respectivelor bunuri imobiliare.

Activitatea de administrare are in vedere urmatoarele situatii:
A. Administrarea imobilelor cu mai multe apartamente (blocuri de locuinte sau condominii)
B. Administrarea imobilelor proprietate individuala de tipul apartamente, case sau vile

A. Administrarea imobilelor cu mai multe apartamente (blocuri de locuinte) asigura urmatoarele servicii:
Managementul general presupune planificarea, organizarea, conducerea, coordonarea activitatii de intretinere si dezvoltare optima a proprietatii, potrivit hotararilor Asociatiei de Proprietari si potrivit resurselor financiare alocate sau atrase.

Managementul mentenantei cuprinde urmatoarele:
– planificarea si urmarirea reparatiilor curente, a reparatiilor capitale, etc.
– planificarea, organizarea, conducerea sau controlul activitatilor administrative curente de intretinere.

B. Administrarea imobilelor proprietate individuala de tipul apartamente, case sau vile
Acest serviciu se adreseaza urmatorilor proprietari de imobile:
– investitori care au achizitionat immobile ca investitie si care nu doresc sa se implice direct in administrare
– persoane care nu locuiesc in tara sau in Piatra Neamt si care doresc administrarea proprietatii de catre o firma specializata
– societati comerciale care au in proprietate immobile cu destinatia de birouri, spatii comerciale sau locuinte si pentru care administrarea directa a acestora este dificila sau nu face parte din obiectul de activitate propriu
– tuturor persoanelor fizice si juridice care detin imobile in proprietate si doresc administrarea lor de catre o firma specializata
– proprietarilor personae fizice si juridice care ofera spre inchiriere proprietatile lor sin u doresc sa se implice in administrarea acestora.

Scroll to top